Home Szolgáltatásaink

Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/faradkft/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/faradkft/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 198
Miért nem működik a kültéri eszközöm? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Admin   


Mi lehet az oka?

Az okok sok forrásból származhatnak. Az eszköz eleve rossz, vagy valamilyen belső elektronikai meghibásodás az oka. A körülmények nem megfelelőek (hideg-meleg, nedvesség vagy pára tartalom, állandó por vagy rázkódás). Érdekes körülmény lehet az emberi tényező mint vandalizmus. Sokszor tapasztaltuk, hogy a veszély a felhasználó maga. Például egy hozzá nem értő vagy feldühödött ember az eszközön tölti ki a mérgét, megütve vagy megrázva azt.


Megoldás?

A belső elektronikai okok elhárítása mérőműszeres méréssel a leggyorsabb és biztosabb módszer. A nem megfelelő körülmények között működtetett eszköz egy komolyabb költséget jelent. Le kell cserélni egy olyan aktív elemre ami megfelelően védve van az adott helyszín szélsőségeivel szemben. A vandalitás teljesen nem kiküszöbölhető. Mindig van olyan erejű vagy mérgű ember aki kihívást talál az eszköz elpusztításában. Ezeket mégis egy fokig biztosítani lehet. Vannak például olyan kompakt számítógépek amik a teljesen zárt burkolatukon 250kg nyomást és ennek megfelelő mértékű ütést képesek elviselni.


Mi rendelkezünk ezeknek a problémáknak a megoldásához szükséges összes szerszámmal és tudással! Forduljon hozzánk bizalommal!


 


 


Ha kérdése van, vagy ismeri szolgáltatásunkat és személyes találkozót vagy árajánlatot szeretne kérni...

{